Moderne glassløsninger til hjemmet

INTEGRERTE PERSIENNESYSTEMER

Hva om du kunne reise på ferie, og lukke alle persiennene i huset med ett enkelt klikk? Det kan du med et integrert persiennesystem fra Nicopan Nord AS! Vi tilbyr smarte, praktiske og moderne glassløsninger med automatisk eller manuell persiennestyring. Nicopan Nord AS er spesialisert på energispareglass med integrerte persienner, utviklet av vår samarbeidspartner -  ScreenLine.

Hvorfor integrerte persiennesystemer?

  • Vedlikeholdsfritt

  • Miljøvennlig

  • Lavere strømregning

  • Utmerket skjerming mot innsyn

  • Redusert fare for innbrudd

Be om pristilbud


Energispareglass

Ønsker du solide vinduer, lavere strømregning, og en grønnere jordklode? 

Energispareglass fra Nicopan Nord AS gir deg alle disse fordelene. Moderne glassløsninger gjør at vi i dag kan levere store glass i vinduer, fasader og tak, og allikevel oppfylle de skjerpede kravene for sikkerhet og miljø. Energispareglass eliminerer kaldras og kaldstråling, og ivaretar din sikkerhet ved sammenstøt.

Visste du at...

Energispareglass har et belegg som reflekterer solvarme tilbake inn i huset. Dette gjør at huset i stor grad kan varmes opp uten bruk av strøm – som igjen sparer miljøet!


Solavskjermende glass

Blir huset ditt utsatt for store mengder sol i løpet av en dag?

Store glassflater i husets fasader er utsatt for stor tilførsel av solvarme. For å unngå overoppheting, må glass med gode sol- og varmeregulerende egenskaper benyttes. I kombinasjon med energispareglass, leverer vi løsninger som bidrar til et behagelig inneklima året rundt.

Visste du at...

For høy temperatur i hjemmet kan føre til redusert effektivitet, hodepine og andre plager. Våre solavskjermende glass sørger for et behagelig inneklima.


Lydglass

Bor du like ved en trafikkert vei, eller i et område med mye støy? 

I enkelte områder kan støynivået være såpass høyt at innemiljøet blir ubehagelig for de som bor der. Dette kan blant annet være ved togskinner, flyplasser, utesteder, eller på grunn av høylytte naboer. Våre laminerte glass med støyreduserende folier gir svært god støydemping. 

Visste du at...

Støyreduserende glass oppfyller kravene til personsikring, da laminatet gir et sikkert bruddmønster. Dette gjør det vanskeligere for uvedkommende å knuse ruter.